12 oktober 2017 | Edwin Haan

Fietsbellen van Lezyne, classic & shallow

Soms is bellen op de fiets juiste wel een goed idee. Bijvoorbeeld met de nieuwe fietsbellen van Lezyne. De accessoiremaker heeft twee nieuwe glimmend koperen belletjes in het assortiment. Beide fietsbellen hebben een aluminium kern en een bel van koper. Dit zorgt voor een helder en duidelijk hoorbare toon. Als degene die voor je rijdt tenminste geen koptelefoon op heeft of zo verdiept is in zijn smartphone dat ie nergens van opkijkt. Dat probleem kennen we helaas allemaal.

De Classic heeft, zoals de naam al doet vermoeden, een klassieke belvorm. En dan is er ook nog de Shallow, een plat modelletje. Beide fietsbellen bevestig je met een simpel elastiekje om een buis. Dat kan je stuur zijn, je stuurpen of een willekeurige andere buis waar jij graag je bel verstopt. Je hebt de keuze uit zwart of zilver voor de mount, de bellen zijn altijd koperkleurig. Je koopt ze voor 13,95 euro per stuk.


Fiets werkt met affiliatelinks naar Futurumshop. Ga jij via zo’n link naar Futurum en bestel je daar iets, dan krijgen wij een klein percentage van de verkoop. Kost jou niets extra’s, maar geeft ons de mogelijkheid deze site te blijven maken.


Als je wilt weten hoe ze klinken, check onderstaande video:

Edwin Haan

Fietst op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen