12 oktober 2017 | Yvanka

10x stijlvolle fietskleding voor vrouwen (deel 2)

Ons vorige bericht over stijlvolle en originele fietskleding was zo’n succes, dat we nóg meer fietsmerken voor je op een rij hebben gezet! Want van nieuwe kleding krijgen we natuurlijk geen genoeg en soms is alleen al het kijken leuk ;). Mocht je nog een merk willen toevoegen, laat het ons dan weten in de reacties! 


1. Stolen Goat

Dit Britse merk heeft diverse stijlvolle jersey’s. Nu het steeds frisser begint te worden zijn de losse armstukken ook een aanrader. Er zijn diverse (rustige) prints om te combineren met je bestaande of nieuwe fietsgarderobe 😉

Website: Stolengoat.com

2. GOBIK Wear

Dit Spaanse merk heeft ontzettend mooie fietskleding. Van subtiele printjes en vrolijke kleuren tot stijlvol zwart. Extra leuk: veel kleding is Unisex en dus te bestellen voor zowel mannen als vrouwen. Ideaal voor een gemengde fietsgroep!

Website: store.gobik.com

 

3. Ten Speed Hero

Dit Amerikaanse kledingmerk kenmerkt zich door de hoogwaardige kwaliteit en subtiele printjes. Zelf noemen ze het ‘sprinkles’ die in diverse kleuren en varianten op de jersey’s stralen. Het resultaat zijn ontzettend vrolijke en leuke jersey’s zonder dat ze extreem opvallen. Ook leuk: de sokkencollectie van TENSPEEDHERO, voor als je wilt opvallen 😉

Tip: Gebruik de code FALL30 voor 30% korting op alles! Geldig t/m 15 oktober.

Website: tenspeedhero.com

4. The Pedla

Luxueus, comfortabel, stijlvol en van zeer hoogwaardige kwaliteit, dat is de kleding van The Pedla. Het is niet goedkoop, maar daar krijg je wel veel voor terug. De slogan: ‘Style matters, but high-performance matters even more.’, maken ze waar. Verwacht zeer ademende én zachte stoffen voor een hoog draagcomfort. Alle jersey’s en shorts zijn trouwens met elkaar te combineren, dus mix & match erop los!

Website: thepedla.com

5. Polder Wear


Een ontzettend leuk fietsmerk van eigen bodem! Polderwear maakt eigentijdse en hoogwaardige wielerkleding voor dames. Met een hoogwaardige zeem en de fijnste materialen. 100% Dutch design, 100% ontwikkeld in Italië.

Website: polderwear.nl

6. Yellow-Gear

 

Nog een heerlijk fietsmerk van Nederlandse bodem! Yellow Gear is een echt Amsterdams fietsmerk, gericht op de avontuurlijke fietsvrouw. Of je nou als stadsfietser een ritje maakt met vriendinnen óf als wielrenster voor een uitdagende tocht in de bergen gaat. Yellow Gear zegt er voor alle type fietsvrouwen te zijn!

Website: yellowgear.com

7. FONDO

Ben je niet vies van een printje? Dan is Fondo het merk voor jou! Oprichters Anna, Kate en Emma konden in Australië geen leuke fietskleding voor vrouwen vinden en daarom zijn ze zelf dit vrouwen fietsmerk gestart. De collectie bestaat uit diverse vrolijke prints met bijpassende bibshorts. Als je liever een iets rustigere outfit hebt, kan je alle jersey’s ook combineren met een basic zwarte short.

Website: Fondo.com

8. Morvélo

Dit Engelse ‘cyclingbrand’ maakt hele stijlvolle en comfortabele fietskleding voor zowel vrouwen als mannen. Met een achtergrond in graphic design zet het team van Morvélo elke 6 maanden (!) een nieuwe collectie op de markt. Ze ontwerpen kleding voor alle type fietsers en hebben ook nog leuke accessoires!

Tip: schrijf je in voor de Morvelo nieuwsbrief en je ontvangt 15% korting op je eerste aankoop!

Website: morvelo.com

9. Ingeklikt

Nóg eentje uit Nederland: Ingeklikt! ”De meeste wielershirts- en broeken zijn zwart met roze of staan vol met reclame. Wij voelen ons hier niet goed in, terwijl dat juist zo belangrijk is voor je motivatie om te gaan wielrennen! In de webshop van Ingeklikt vind je dames fietskleding waarin je je goed voelt.”

Website: ingeklikt.com

10. MontonSports

Zo op het eerste gezicht lijkt de focus op roze te liggen, maar MontonSports heeft echt ontzettend veel fietskleding voor vrouwen! Van bovenstaande vrolijke prints, tot strak zwart, subtiele streepjes en effen jersey’s. Ze hebben ook een collectie bibshorts, armstukken en handschoenen.

Website: montonsports.com

 

Yvanka

Schrijft over (vrouwen)wielrennen en is altijd op zoek naar de leukste fietskleding, gadgets, events en persoonlijke fietsverhalen. Blogt daarnaast over het beginnen met wielrennen en alles wat daarbij komt kijken.

Meer artikelen van Yvanka

Geef een reactie

Inloggen