10 oktober 2017 | Michael Kerkhof

Win VIP-tickets Grote Prijs van Brabant

Op zaterdag 28 en zondag 29 oktober vindt WielerPassie Festival plaats. Twee dagen lang staat Autotron Rosmalen volledig in het teken van de fiets. Of je nu van wielrennen, mountainbiken of veldrijden houdt, er is voor elk wat wils. Wij geven twee VIP-tickets weg voor de Grote Prijs van Brabant!

ProLease Grote Prijs van Brabant

Tijdens WielerPassie festival is er genoeg te doen. Zo kun je kennis maken met de grote merken uit de fietsindustrie, je wielerhelden van Team Lotto-NL Jumbo en Team Roompot ontmoeten, meerijden met de WielerPassie Fan Ride, de internationale veldrittoppers aanmoedigen tijdens de ProLease Grote Prijs van Brabant of een biertje drinken in het Wielercafé.

Op zaterdag 28 oktober 2017 vindt voor de vierde maal de veldrit Prolease Grote Prijs van Brabant plaats, waarbij een internationaal toprennersveld verwacht wordt. Vorig jaar gingen Mathieu van der Poel en Sophie de Boer er met de winst vandoor. Wie winnen er dit jaar? Jij maakt kans om de veldrit vanaf de eerste rang te bekijken, want wij geven twee VIP-tickets weg!

Vul hieronder je gegevens en wie weet ontvang jij binnenkort een uitnodiging.


 

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi.

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen