10 oktober 2017 | Léon van Bon

Parlee Z-Zero: De ultieme racer bestaat niet

Je zult als tester op pad worden gestuurd met een racer die wordt beschouwd als de ultieme racefiets… dat kan in de praktijk alleen maar tegenvallen. Toch? De Parlee Z-Zero is inderdaad een zeer exclusieve racer, een statussymbool ook, maar hij kan de hooggespannen verwachtingen van Léon van Bon niet helemaal waarmaken. Ultieme racefiets? Het […]

Premium content

Deze content is alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. Log in om dit artikel te lezen. Registreren is gratis en ook beschikbaar als je geen tijdschriftabonnee bent!

Registreren

Léon van Bon

Léon won als beroepsrenner onder andere 2 Tour-etappes en een zilveren medaille bij de Spelen van '92. Nu test hij racefietsen voor ons én timmert lekker aan de weg als freelance fotograaf. Ondanks dat hij in 2012 renner-af werd, komt hij nog steeds lekker vooruit als hij er lol in heeft. En dat heeft hij vaak, want voor Fiets krijgt hij de mooiste fietsen onder zijn kont.

Strava: https://www.strava.com/athletes/2565952

Meer artikelen van Léon van Bon

Reageren is niet meer mogelijk.