9 oktober 2017 | Rodrick de Munnik

Fiets is op zoek naar een nieuwe medewerker

Team Fiets is op zoek naar een nieuwe medewerker. Ben jij gek van fietsen, gek van media en lijkt het je te gek om met een gedreven team te werken aan een product? Dan hebben wij een mooie vacature voor je!

Vacature: Contentmaker techniek
Voor Team Fiets zoeken we een contentmaker techniek. Zowel voor het magazine als voor de site en voor andere uitingen weet je de technische kant van de fiets goed uit te leggen. Je volgt het nieuws op fietsgebied op de voet en bent dus op de hoogte van innovaties en de nieuwste stand van de techniek. Ook weet je het een en ander van media.

Je taken:
* het testen van fietsen (race, mtb, hybride, e-bike)
* het testen van kleding en accessoires
* die tests vertalen naar content voor magazine en online
* bijwonen van persintroducties en beurzen

Je bent:
* een teamspeler
* een echte fietser (race en/of mtb)
* bijzonder geïnteresseerd in de techniek van de fiets
* in staat om de techniek goed uit te leggen
* een deadlinetijger

Je hebt:
* een relevante (technische) opleiding
* gevoel voor taal en beeld
* aantoonbare kennis van de fietstechniek
* veel ervaring op de fiets
* kennis van de markt
* geen negen tot vijf mentaliteit

Deze vacature behelst veelvuldig reizen naar het buitenland.

Inlichtingen en reacties: rodrick@fiets.nl ovv vacature ‘Contentmaker techniek’.

Rodrick de Munnik

Onder het motto: "Komt wel goed", weet onze Hoofdredacteur alle crises te bezweren. En dat komt het dan ook. Sprintertje in hart en nieren, uiteraard met veel temperament. Weigert toe te geven aan zijn ondertussen enigszins gevorderde leeftijd en blijft de eindsprintjes in Utrechtse clubkoersen dus onveilig maken. Heeft een haast fotografisch geheugen als het gaat om "de koers", maar kan ook geweldig genieten van het "zelf doen". Omnivoor op fietsgebied, rijdt dus in de blubber, op de weg en op de baan. Probeert daarnaast genoeg tijd vrij te houden voor het maken van "zijn boekie", zoals hij Fiets pleegt te noemen.

Strava: http://www.strava.com/athletes/357393

Meer artikelen van Rodrick de Munnik

Geef een reactie

Inloggen