6 oktober 2017 | Michael Kerkhof

Ronde van Lombardije en Parijs-Tours op tv

Het wegseizoen zit er ook voor de profs bijna op, maar gelukkig staan er nog twee schitterende wedstrijden op het programma: de Ronde van Lombardije en Parijs-Tours. Waar zijn deze twee koersen te volgen? Je leest het hieronder, want niet alles is meer op Sporza en de NOS te zien..

Zaterdag 7 oktober:
– Vanaf 15:30 uur is de Ronde van Lombardije live op (alleen) Eurosport 1 te volgen.

Zondag 8 oktober:
– Vanaf 13:30 uur: Live GP Mario De Clercq (veldrijden) op één.
– Vanaf 16:00 uur: Live Parijs-Tours op één.

Lees op de website van Procycling de voorbeschouwingen op de Ronde van Lombardije en Parijs-Tours. Als je trouwens dit weekend een abonnement afsluit, betaal je slechts €19,90 voor 6x Procycling! Kijk snel op de site voor meer informatie.

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi.

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen