5 oktober 2017 | Edwin Haan

Review: Wahoo Kickr Snap 2017

Vorig jaar hadden we deze fietstrainer van Wahoo ook al in een test, de Kickr Snap. Maar dit is de 2017 versie. Die is lichtjes aangepast, tijd om deze smarttrainer nog eens te reviewen. De nieuwe versie heeft 2 ledjes en een verbeterde nauwkeurigheid. Die ledjes zijn er om je te informeren over de communicatie […]

Premium content

Deze content is alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. Log in om dit artikel te lezen. Registreren is gratis en ook beschikbaar als je geen tijdschriftabonnee bent!

Registreren

Edwin Haan

Fietst op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Reageren is niet meer mogelijk.