4 oktober 2017 | Edwin Haan

Dumoulin in Collegetour op 28 november

De nieuwe gasten voor het tv-programma College Tour zijn bekend gemaakt. Waarom dit op Fiets.nl staat? Tom Dumoulin, is op 28 november te gast. Je kunt er bij zijn als je student bent.

Het jaar van Dumoulin

2017 is onmiskenbaar het jaar van wielrenner Tom Dumoulin. Hij won de Giro d’Italia en werd wereldkampioen wielrennen tijdens de individuele tijdrit in het Noorse Bergen. En alsof het nog niet genoeg was, werd hij ook benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau en tot Limburger van Verdienste. In College Tour blikt hij terug op het meest succesvolle jaar uit zijn carrière. Tot nu toe 😉

Opname: 28 november, Maastricht, aanmelden via collegetour.ntr.nl
Uitzending: vrijdag 1 december, 21.05 uur, NPO 2

Edwin Haan

Fietst op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen