12 september 2017 | Michael Kerkhof

Fiets zaterdag mee met Marianne Vos

Heb je altijd al mee willen fietsen met Marianne Vos? Dan krijg je aanstaande zaterdag (16 september) de kans. In het kader van La Ride, een initiatief van Ridley, stelt Vos samen met ploeggenote Riejanne Markus haar training open voor iedereen die mee wil fietsen.

Laatste training voor WK

Vos houdt haar La Ride op zaterdag 16 september. Het wordt niet zomaar een koffieritje, want Vos is in volle voorbereiding op het WK wielrennen in Bergen van volgende week. De rit wordt één van haar laatste trainingen voor ze naar Noorwegen vertrekt. “Tijdens trainingsritten komt het voor dat een enkele racefietser stiekem in m’n wiel probeert te kruipen. Bij mijn La Ride hoop ik echter dat het er veel en veel meer zijn. Samen maken we een serieuze trainingsronde van minstens honderd kilometer over mijn favoriete wegen in Brabant”, kijkt Vos vooruit.

Wil je meefietsen? Om 10.00 uur vertrekt de groep op de parkeerplaats bij De Koppelpaarden (Oude Kerkstraat 1, Dussen) onder aanvoering van Vos voor een tocht van 100 kilometer. Iedereen mag meedoen en het fietsmerk doet er niet toe. Een dag later heb je de mogelijkheid om met Vos’ ploeggenote Markus mee te fietsen. De start is eveneens om 10.00 uur. De groep vertrekt bij WTC De Amstel (Startbaan 3A, Amstelveen).

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi.

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen