11 september 2017 | Edwin Haan

Sven Nijs neemt de trap, 2x

Hoewel al een poosje met pensioen, is Sven Nys nog steeds een baas. Hij deed in de States mee aan een cross-je voor de lol, en liet de Amerikanen daar even zien hoe je in Europa met de trap gaat. Ok, het moest een keer over, maar dat maakt het eigenlijk extra leuk. Gaaf ook om de reacties van de cross-minded Amerikanen te horen en zien.

Lees ook

Lekker Raggen

Edwin Haan

Fietst op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen