29 augustus 2017 | Edwin Haan

Car Park Cannon Ball van À BLOC en Katusha

Op zaterdag 23 september organiseren á Bloc en Katusha de eerste Car Park Cannon Ball in Eindhoven. Een nieuw en uitdagend internationaal fietsevenement, waarbij je als deelnemer zo snel mogelijk alle verdiepingen van een parkeergarage beklimt op je fiets. Boven staan dan een DJ en de goedgevulde à BLOC Bicycle Bar op je te wachten voor een spetterende afterparty.

De eerste Car Park Cannon Ball wordt georganiseerd in parkeergarage P0 van High Tech Campus Eindhoven. De Campus staat bekend om innovatie, ondernemerschap en creativiteit waar een internationale groep van zo’n 10.000 mensen dagelijks samenkomt. Daarom is juist dit de ideale plek om deze serie van urban cycling evenementen van start te laten gaan.

Er wordt in verschillende categorieën gereden: fixed gear, wielren en mountainbike. Een finale bepaalt wie de Car Park Cannon Ball King en Queen worden. Inschrijving staat open voor iedereen via www.carparkcannonball.cc.

Wereldwijde serie

De editie in Eindhoven is de eerste van een wereldwijde serie. Dit jaar wordt op 21 oktober nog een editie georganiseerd in Maastricht, en een in Christchurch, Nieuw-Zeeland op 26 november. Edities in onder andere België, Australië, Engeland en Spanje zijn gepland.

Gerelateerd

Edwin Haan

Hoofdredacteur bij Fiets. Rijdt op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen