11 augustus 2017 | Edwin Haan

Review: Sensa Giulia G2

Deze Sensa Giulia G2 is de 2018 versie van de doorontwikkelde Sensa racer.

De Giulia zit al een poosje in de collectie, maar bij Sensa zitten ze niet stil. Voor 2018 hebben ze het frame een flink stuk lichter weten te maken. Ook zijn de eigen merk Supra wielen verbeterd en zit er een mooie 3T cockpit en zadelpen op. Afgemonteerd met de nieuwste Shimano Ultegra-groep heb je hier een heel strak karretje aan voor een mooie prijs, 7,3 kilo en 2.400 euro. Meer info: sensabikes.com.

Beeld: Remco Veurink

Edwin Haan

Fietst op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen