7 augustus 2017 | Edwin Haan

Rotor Uno, hydraulisch schakelen

In 2015 zagen we de Rotor Uno groepset voor het eerst. Nu is ie dan echt te koop, ondertussen uiteraard met schijfremmen. Wat er zo bijzonder aan is? Je schakelt met olie, hydraulisch shiften dus. We reden wat testkilometers op een Cervelo S3, afgemonteerd met Qrings….ook van Rotor inderdaad.

Beeld: Remco Veurink

Lees ook

Ultegra R8000, nog dichter naar Dura-Ace

Edwin Haan

Fietst op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen