7 augustus 2017 | Michael Kerkhof

Fiets editie 8 – augustus ligt nu in de winkel

De gloednieuwe editie van Fiets ligt in de winkel! In deze achtste editie van 2017 heeft de off-road fiets een hoofdrol: wat is het verschil tussen een gravelracer en een crosser? En op welk materiaal rijden de profs? In de augustuseditie van Fiets geven wij het antwoord.

In deze editie van Fiets:
• Het verschil tussen een MTB en een racefiets zie je meteen. Maar tussen een crosser en een gravelracer? Redacteur Menno legt in zijn test uit dat het onderscheid zoals gewoonlijk in de details zit
• Met welk materiaal rijden de MTB-profs? We gingen langs bij Mathieu van der Poel, Marc de Maar en het team van Bart Brentjens. En toen ze even niet keken, namen we hun Stevens, Ghost en American Eagle mee het bos in
• De sfeer was fantastisch, het parcours prachtig en het weer zat zowaar ook mee. De leden van Team Fiets kijken terug op de tweede editie van The Ride
• Laat je de Vuelta 2017 in Nîmes starten, neem je de fraaiste plekken in de omliggende streek niet op in het parcours. Raymond Kool vertelt wat jij allemaal moet missen als je straks op tv naar de Vuelta kijkt. Doodzonde…
• Interview met Puck Moonen. De wielrenster achter de Instagram-hit.

Bestel Fiets editie 8 – augustus nu voor maar €6,45 (gratis verzending) of koop hem in de winkel.

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi.

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen