4 augustus 2017 | Michael Kerkhof

Nu te koop: Procycling Vuelta & WK Gids 2017

Amper bijgekomen van de Tour de France is het alweer tijd voor de Vuelta a España. In de Vuelta & WK Gids 2017 van Procycling blikken we nog één keer terug op de 104e editie van de Tour. Nog één keer nagenieten van de overwinningen van Bauke Mollema en Dylan Groenewegen, nog één keer alles over de vierde eindzege van Chris Froome en nog één keer alle hoofdrolspelers aan het woord.

De andere helft van de gids is gevuld met de derde grote ronde van het jaar: de Vuelta a España. Wie zijn de kanshebbers? En hoe gaat Wout Poels – de Nederlandse hoop – het doen? We spraken uitgebreid met de Limburger. Ook alle ploegen en etappes vind je in de dikke Vuelta Gids. Niet alleen de Tour en Vuelta komen aan bod, ook blikken we vooruit op het WK wielrennen in het Noorse Bergen. Hoe goed is Tom Dumoulin werkelijk? Wij spraken met zijn trainer.

In deze editie van Procycling – de Vuelta & WK Gids 2017:

• Terugblik Tour de France: Sprintfenomeen Dylan Groenewegen, de winnaar Chris Froome en een compleet etappeoverzicht met uitslagen en klassementen
• De Vuelta a España: De favorieten, de etappes en de ploegen op een rij. En Procycling Special Wilco Kelderman: Na zijn val in de Giro heeft hij in alle rust kunnen toewerken naar zijn grote doel: kopman zijn in de Vuelta
• Interview Wout Poels: Nu hij helemaal is verlost van een slepende knieblessure richt hij al zijn pijlen op de Vuelta. Procycling zocht de adjudant van Chris Froome op in de Italiaanse Alpen
• De Tijdrit van Tom Dumoulin: De focus van de Limburger ligt dit najaar volledig op de wereldtitel. Zijn trainer Hendrik Wemer legt uit
• Fietsen met Anna van der Breggen: In een jaar tijd won de beste wielrenster van het peloton vrijwel alle grote koersen. Tijdens een rondje Zwolle vertelt ze hoe ze omgaat met haar nieuwe status

De Vuelta & WK Gids 2017 is voor €5,99 verkrijgbaar. Online bestellen? Dat kan via deze link, zonder verzendkosten!

 

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi.

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen