2 augustus 2017 | Menno Grootjans

Trek World Consumentendag 19 & 26 augustus

Zin in de Veluwe? Op een gloednieuwe fiets? Zet dan deze twee zaterdagen in je agenda.

Dan kun je in Harderwijk meer dan 200 fietsen bekijken, je kunt  een toertocht onder begeleiding rijden , alles over e-bikes leren,  koffie drinken en heel veel verschillende fietsen – van e-bikes tot racefietsen- testen. Op zaterdag 19 & 26 augustus tussen 10:00 uur en 15:00 uur kun je meer dan 200 fietsen en accessoires uit de nieuwe collecties komen bekijken. Maar er is meer.

• Ervaren en testen van Trek race-, MTB- en elektrische fietsen
• Actieve clinics en leerzame workshops
• Ontmoet zaterdag 19 augustus Mountainbike legende Gary Fisher of fiets mee met een 65 km toertocht voor racefietsen
• Volg zaterdag 26 augustus leerzame workshop over e-bikes

Programma
Meer informatie over het specifieke programma op beide dagen en bijhorende uiteenlopende weekend arrangementen kun je lezen op: http://www.veluwe-trekbikes.nl/

Gratis aanmelden
Aanmelden voor beide dagen kan via de website, zodat ze rekening kunnen houden met je komst.
Locatie: Bouw & Infrapark Harderwijk, Ceintuurbaan 2, 3847 LG Harderwijk

Menno Grootjans

Nestor in het illustere gezelschap dat zich Fiets-redactie noemt. Werkt al sinds 1643 voor Fiets, toen nog als MTB-redacteur….met baard! Import-Brabander met grote voorliefde voor “de cross”. Laat zich niet snel uit het veld slaan, maakt zijn testen zelfs met gescheurde achillespezen af…en altijd op tijd. Menno is het hele jaar in vorm, zowel op de weg als op het toetsenbord, en zorgt ervoor dat je in ieder nummer van Fiets weer de nieuwste racers te zien krijgt. “Hallo, met Menno”, is al genoeg om via de telefoon de nieuwste Dogma’s los te krijgen. We verdenken hem van het stiekem hebben van een 2e huis op Mallorca waar hij onder het mom van “een persintroductie” met grote regelmaat heen gaat om lekker te fietsen.

Strava: http://www.strava.com/athletes/2985578

Meer artikelen van Menno Grootjans

Geef een reactie

Inloggen