De Wahoo Elemnt Mini is het nieuwste familielid in de fietscomputertak van het fitnessmerk.

Slim gebruik van je smartphone

De Elemnt Mini is een draadloze fietscomputer, die een goedkoper alternatief biedt vergeleken met de Bolt en de grote Elemnt. Als je hem samen met de companion app op je smartphone gebruikt, kun je hartslag, cadans en notificaties op het scherm toveren. Je kunt ook gebruik maken van de verbeterde Live Track optie van Wahoo. Zonder telefoon is het gewoon een prima en voordelige draadloze fietscomputer. Hij is uitgerust een 1.8” LCD scherm en tweeknops-bediening. Het kleine ontwerp maakt hem lekker licht, 31.2 gram weegt ie maar. Hij heeft Bluetooth en ANT+ aan boord waarmee je hem kunt verbinden met de bestaande Wahoo sensoren. Zo kun je hem verbinden met de RPM snelheidsmeter die bij de Elemnt Mini is inbegrepen, de RPM cadansmeter en de TICKR hartslagmeter (deze twee kun je los aanschaffen). ANT+ en Bluetooth sensoren van andere merken worden zo snel mogelijk ook ondersteund, maar in eerste instantie nog even niet.Wahoo Elemnt Mini

Wahoo ziet vooral de Live Track functionaliteit als bijzonderheid voor een fietscomputer in deze prijsklasse. Hiermee kunnen anderen onder meer zien waar jij je op dat moment bevindt en waar je geweest bent. Daarnaast kan ook nog andere data worden bijgehouden zoals snelheid, hartslag en cadans die naar de fietscomputer wordt verzonden.

Lees ook

Functies met smartphone

  • Met Bluetooth of ANT+ kun je een cadans-, snelheids- of hartslagmeter aansluiten.
  • Smartphone notificaties worden weergeven.
  • GPS Ride Tracking en Live Tracking zijn ingeschakeld.
  • Een overzichtsbestand met volledige rit historie (zoals de route en hoogteprofiel) beschikbaar na de rit.

Zonder smartphone

  • Verbind de MINI met de bijgevoegde Wahoo snelheidsmeter om de snelheid, afstand en tijd te tonen en bij te houden.
  • Verbind de MINI met ANT+ cadans-, snelheids- of hartslagmeter.
  • De MINI geeft alleen een samenvatting van de beschikbare data aan het einde van de rit.

De Wahoo ELEMNT MINI is vanaf nu verkrijgbaar voor €89,99. Kijk op dedigitalesporter.nl voor alle verkooppunten. De ELEMNT companion app is gratis beschikbaar voor Android en iOS.


De Wahoo Elemnt Mini is te koop bij: