29 juli 2017 | Menno Grootjans

Uitverkoop bij Merckx Cycles in Zellik

Na de overname van het fietsmerk Eddy Merckx door Race Productions (Ridley), zal Eddy Merckx Cycles, de vorige eigenaar, op vrijdag 4 en zaterdag 5 augustus een uitverkoop houden van alle showroommodellen en testfietsen 2017.

Doordat EMC met ingang van modeljaar 2018 niet meer actief zal zijn op de fietsenmarkt, biedt het de mogelijkheid aan consumenten de laatste 250 modellen in de fabriek in Zellik aan te kopen. Volgens director sales en marketing van EMC, Ed Hasselman, heeft de opvallende uitverkoop twee redenen: ‘Allereerst willen we onze trouwe Merckxfans bedanken dat ze het merk jaren trouw zijn gebleven en dat wellicht in de toekomst ook blijven doen. Daarnaast is het goed dat Race Productions het modeljaar 2018 met een schone lei kan beginnen.’ De openingstijden zijn vrijdag 4 augustus van 12.00h tot 20.00h en zaterdag 5 augustus van 10.00h tot 18.00h aan de Frans Schachtstraat in Zellik.

Menno Grootjans

Nestor in het illustere gezelschap dat zich Fiets-redactie noemt. Werkt al sinds 1643 voor Fiets, toen nog als MTB-redacteur….met baard! Import-Brabander met grote voorliefde voor “de cross”. Laat zich niet snel uit het veld slaan, maakt zijn testen zelfs met gescheurde achillespezen af…en altijd op tijd. Menno is het hele jaar in vorm, zowel op de weg als op het toetsenbord, en zorgt ervoor dat je in ieder nummer van Fiets weer de nieuwste racers te zien krijgt. “Hallo, met Menno”, is al genoeg om via de telefoon de nieuwste Dogma’s los te krijgen. We verdenken hem van het stiekem hebben van een 2e huis op Mallorca waar hij onder het mom van “een persintroductie” met grote regelmaat heen gaat om lekker te fietsen.

Strava: http://www.strava.com/athletes/2985578

Meer artikelen van Menno Grootjans

Geef een reactie

Inloggen