14 juli 2017 | Edwin Haan

Strava data Bardet

Romain Bardet won gisteren op magistrale wijze de 12e etappe in de Tour. Op het laatste steile stuk pakte hij én belangrijke seconden op Froome en de mooiste overwinning uit zijn carrière. Hij zette wat gegevens uit zijn SRM-systeem op Strava, zodat wij gewone stervelingen ons even kunnen vergapen aan de ongelooflijke waarden. De vermogensdata zit er helaas niet bij.

Kom-metjes

Hij pakte de Strava KOM op de Peyragudes en reed de zware etappe met een gemiddelde snelheid van 36,4 kilometer per uur en een cadans van 90 omwentelingen. Dat ondanks de vele steile stukken in de 212 km lange rit. Mocht je op vakantie in de buurt komen, kun je jezelf eens vergelijken met de wereldtop.

Check zelf zijn ritdata op: strava.com/activities/1082104805

Al het nieuws over de Tour de France 2017 volg je trouwens op Procycling.nl, maar dat wist je al toch?

Edwin Haan

Fietst op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen