14 juli 2017 | Menno Grootjans

Op een fiets van Jan

We vielen vandaag bij een bezoek aan Jan Janssen fietsen met onze redactionele neus in de boter. Niet alleen was de voormalige Tour de France winnaar zélf aanwezig, ook voormalig topsporter en marathonschaatser Jan Roelof Kruithof was er…!

Op glad ijs

Nu ja, voormalig topsporter, zo zouden we Jan Roelof niet willen noemen, hij was namelijk niet voor niets bij Jan Janssen: hij kwam een Jan Janssen fiets uitzoeken om in augustus van dit jaar een gooi te doen naar een podium plek tijdens de Masters Cycling Classic World Championships in St. Johann (Oostenrijk). De fiets wordt speciaal geprepareerd om Jan-Roelof te laten vlammen tijdens de tijdrit op 23 augustus. Wij wensen Jan Roelof heel veel succes en uiteraard gingen Jan Janssen en Jan Roelof Kruithof even samen op de foto voor je favoriete magazine…!! In welke leeftijdscategorie Jan Roelof in St. Johann meedoet, dat verklappen we niet…😉

Menno Grootjans

Nestor in het illustere gezelschap dat zich Fiets-redactie noemt. Werkt al sinds 1643 voor Fiets, toen nog als MTB-redacteur….met baard! Import-Brabander met grote voorliefde voor “de cross”. Laat zich niet snel uit het veld slaan, maakt zijn testen zelfs met gescheurde achillespezen af…en altijd op tijd. Menno is het hele jaar in vorm, zowel op de weg als op het toetsenbord, en zorgt ervoor dat je in ieder nummer van Fiets weer de nieuwste racers te zien krijgt. “Hallo, met Menno”, is al genoeg om via de telefoon de nieuwste Dogma’s los te krijgen. We verdenken hem van het stiekem hebben van een 2e huis op Mallorca waar hij onder het mom van “een persintroductie” met grote regelmaat heen gaat om lekker te fietsen.

Strava: http://www.strava.com/athletes/2985578

Meer artikelen van Menno Grootjans

Geef een reactie

Inloggen