11 juli 2017 | Edwin Haan

Aerowielen voor het beachracen

Via Beukersbikecenter kregen we dit spyfilmpje van de eerste aero beachrace wielset. Ze zijn in Petten kennelijk al druk bezig met de voorbereiding op het nieuwe strandraceseizoen. Storm (huismerk van Beukersbikecenter) en 9th Wave zijn samen bezig met het ontwikkelen van een aerowielset voor op het strand. Cool setje, maar hoe dat rijdt met zuid-west 7?

Meer info volgt, vooralsnog worden we lekker gemaakt met deze beelden.

PS: De eerste strandrace is de Derp Biker Beach Race op 21 oktober in Egmond aan Zee….je hebt dus nog even voor je eigen voorbereiding ­čśë

Edwin Haan

Fietst op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen