13 juni 2017 | Edwin Haan

The Ride, dag 3…..met Mackaij en van Bon

De delegatie van Fiets die op dit moment midden in The Ride zit heeft het nog steeds prima naar de zin. Maar als zelfs Léon van Bon aangeeft dat het pittig is, dan weet je wel hoe de vlag er bij hangt. Toch zijn we hier op de redactie wel een beetje jaloers, moet je zien wat een weertje en omgeving. Wil je er volgend jaar ook bij zijn? www.the-ride.cc

Edwin Haan

Fietst op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen