Dit jaar bestaat Merida 20 jaar in de Benelux en dat moet uiteraard gevierd worden. De komende 20 weken zal Merida (win)acties organiseren in de winkels van hun dealers en op de website waarbij je leuke prijzen kunt winnen. Denk bijvoorbeeld aan een VIP Experience met Gert Jakobs.

Merida VIP Experience

Als je tussen 22 mei en 5 augustus een nieuwe Merida racefiets koopt uit het assortiment van de Ride, Scultura of Reacto modellen, maak je kans op een Merida VIP Experience. Om kans te maken op deze prijs registreer je jouw nieuwe fiets op de website van Merida onder het kopje ‘fietsregistratie’.

De VIP Experience vindt plaats op een zaterdag of zondag in september. Samen met de andere winnaars wordt je in Apeldoorn ontvangen, waarna een korte presentatie volgt over je nieuwe fiets. Daarna zal Gert Jakobs verhalen ten gehore brengen over zijn ervaringen als professioneel wielrenner en sluit men af met een mooie fietsrit in de omgeving van Apeldoorn. Bij terugkomst wacht er een hapje en een drankje. Meer info vind je hier.