17 mei 2017 | Michael Kerkhof

Rapha Rides komt naar Amsterdam

Van 2 tot en met 4 juni komt de Rapha Rides naar Amsterdam. Onze hoofdstad is één van de twintig geselecteerde steden waar Rapha evenementen en fietsritten organiseert en de fietssport wordt gevierd. Alle weekenden bestaan uit meerdere ritten, films, presentaties, en feestjes die worden georganiseerd in en rondom de Rapha Clubhouses.

Clinics

Bekende (oud-)renners zijn van 2 tot en met 4 juni aanwezig om clinics te geven. Zo zijn Rick Flens, Erik Dekker en Sophie de Boer aanwezig, maar ook Sky-kok Henrik Orre die je een kijkje in de keuken van de Britse ploeg geeft. Daarnaast vinden er fietsritten plaats en wordt er – net als bij alle andere Rapha Rides – een film gemaakt.

Rapha Rides is een rondreizend verzameling van evenementen en fietsritten, waarbij in 20 geselecteerde steden over de hele wereld, de fietssport wordt gevierd. Rapha Rides start in mei en reist gedurende de hele zomer naar 20 steden op 4 continenten. Rapha Rides is in het leven geroepen om de mensen en ideeën, die de fietssport zo uniek maken, in het zonnetje te zetten.

Het hele programma is hier te vinden.

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi.

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen