15 mei 2017 | Edwin Haan

Nieuwe website, inloggen gewijzigd

Het kan je niet ontgaan zijn. Fiets Magazine heeft een nieuwe site en het forum is vernieuwd. Het inloggen gaat even iets anders dan je gewend bent. We hebben je forumaccount nu verbonden met de rest van onze website.

Daardoor log je nu in (met je het forumgegevens die je al had) op de site. Daarna klik je op de knop ‘Forum’ in het menu waarna de vraag komt of je met hetzelfde account toegang wilt tot het forum.

Als het goed is zit je daarna op het vernieuwde forum. Dit is de nieuwste versie van de software die we al gebruikten. Deze is veiliger en een stuk mobiel-vriendelijker dan de oude versie.

Doordat je nu ook ingelogd bent op de rest van de site kun je met je forumaccount ook reageren onder de artikelen op de site.

Mocht je tegen problemen aanlopen, mail me even op edwin@fiets.nl, dan probeer ik je er doorheen te loodsen.

Edwin Haan

Fietst op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

3 reacties op “Nieuwe website, inloggen gewijzigd

Geef een reactie

Inloggen