12 mei 2017 | Michael Kerkhof

Je eigen fietsroute bouwen met Lezyne

Lezyne lanceerde tijdens de Tapei Cycle Show een update voor de GPS fietscomputers en horloges om eigen routes te creëren. Hierdoor kan er nu een fietsroute gebouwd worden door een start- en finishlocatie te bepalen en met knooppunten aan te geven waar je heen wilt.

Avontuurlijk

“Turn-by-turn instructies, de afstand en het hoogteprofiel geven duidelijk aan wat je te wachten staat tijdens de zelf gecreëerde rit. Na het bouwen van de rit worden er automatisch drie fietsroutes gegenereerd waaruit gekozen kan worden. Naast het bouwen van een eigen route kunnen er ook GPX en TRX routes ingeladen worden”, staat er in het persbericht.

Volgens marketingmanager Dillon Clapp is het een compleet GPS platform. “Het bouwen van een custom route is één van mijn favoriete functies van de Lezyne GPS fietscomputer. Ik hou van reizen, en ik hou ervan om met mijn fiets de wereld te ontdekken. Ik kan op een totaal afgelegen locatie in de wereld met een aantal knooppunten een route bouwen en volgen op mijn GPS fietscomputer”, aldus Clapp.

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi.

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen