15 april 2017 | Edwin Haan

Win een Canyon bij inschrijving voor The Ride Ardennes 2017

The Ride Ardennes, de driedaagse etappetocht in vanuit La Roche-en-Ardennes, lanceert vanaf dit weekend een speciale actie. Alle ingeschreven deelnemers vóór 15 mei 2017 maken kans op een Canyon Endurace AL Disc 6.0 ter waarde van bijna 1400 euro. Informatie en inschrijven voor The Ride Ardennes, powered by Fiets: www.the-ride-ardennes.cc.

Routes: Plan A of Plan B

Vanuit het hart van de Waalse Ardennen fiets je tijdens The Ride Ardennes drie etappes vanuit het The Ride-basecamp in vakantiedomein Floréal. De etappes op vrijdag (72 km), zaterdag (185 km) en zondag (115 km) zijn dus samen zo’n 375 km met 6.500 hoogtemeters, maar voor de mindere goden is het mogelijk om op de zaterdag en zondag een plan B te nemen (met een ingekorte routes). The Ride Ardennes voert je door België, Luxemburg en Duitsland.

Net als bij de grote broer Bikegear.cc The Ride is bij het deelnamepakket alles inbegrepen. Maaltijden door eigen keukenteam onder leiding van Janneke Pieterson, ondersteuning en depannage door het Canyon Service Team, uitgebreide verzorgingsposten, kampeerplek voor je tent, GPS-routes, medisch team inclusief ambulance, motorbegeleiding en signaalgevers, koersdirectie, masseurs, avondbriefing en routeboek. Voor de renners op zoek naar competitie is er de dagelijkse Challenge met tijdsregistratie en klassementen. Bij The Ride Ardennes is alles voor je geregeld, jij focust je drie dagen helemaal op fietsen.
[vimeo 212878367 w=640 h=360]

Upgrades en gezelligheid

De Floréal-camping in La Roche is de uitvalsbasis en heeft alle faciliteiten. Naast je eigen kampeerplek (inbegrepen bij deelnamepakket) kun je met je teammaten ook upgraden naar een tent met vaste bedden, luxe sta-caravan of een appartement. Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid. Met je fietsmaten drink je na afloop een biertje of fris in het The Ride Taverne, is er elke dag een filmpje van de dag (ook voor het thuisfront op social media) en is er een uitgebreide avondbriefing met gastheren Carlo en Gijs. Op de zaterdagavond is er bovendien een wielerkwis verzorgd door Het Is Koers met leuke prijzen.

Edwin Haan

Fietst op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen