11 april 2017 | Edwin Haan

Gratis startbewijs GF Rosa

Op 23 april 2017 kleurt heel Gelderland weer roze en wordt het Italiaanse wielrennen gevierd. In samenwerking met NL Tour Rides geeft Fiets 3×2 startbewijzen (á €37,50 p/s) voor de Gran Fondo Rosa in Oosterbeek weg.

Je kunt kiezen uit drie afstanden, te weten 80, 110 en 160 kilometer. Voor de start ontvang je een lekker kopje koffie of thee en na de finish kun je genieten van een gratis drankje, krijg je het Gran Fondo Rosa wielershirt toegestuurd én kun je de finale van Luik-Bastenaken-Luik op groot scherm volgen.

Wil jij kans maken op twee startbewijzen? Vul dan hieronder je gegevens in!

Edwin Haan

Fietst op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen