20 maart 2017 | fietsredactie

Remon Jager de beste fietstechnicus van Nederland

Tijdens de Skills Heroes vakwedstrijden die afgelopen week gehouden zijn in Amsterdam is Remon Jager uitgeroepen tot beste fietstechnicus van ons land.

De zes finalisten, eerder geselecteerd in de verschillende voorrondes, kregen een achttal opdrachten voorgeschoteld waaronder voorvork en achterdemper revisie, storingen in e-bikes, bike-fitting en het oplossen van storingen in elektronische schakelsystemen.

Drie dagen lang streden de heren om de titel. Het was duidelijk dat het niveau van alle deelnemers erg hoog lag, iets waar we als fietsland trots op mogen zijn. Fietsend Nederland is in de toekomst toch voor een groot deel afhankelijk van deze mensen die dit enorm mooie vak beoefenen.

De deelnemers aan deze competitie waren: Davy Peters, Maarten Bekkers, Youri Hell, Kasper Goorman, Damon Bosman en Remon Jager. De organisatie van Skills Heroes fietstechniek was dit jaar in handen van Gerrit Klijnhout (R.O.C. Rijn-IJssel in Arnhem).

Tekst: Theo Dekkers

Geef een reactie

Inloggen