17 maart 2017 | Michael Kerkhof

Milaan-San Remo live op Eurosport te volgen

Zaterdag staat de eerste van vijf monumenten op het programma: Milaan-San Remo. De 291 kilometer lange wedstrijd wordt live uitgezonden op televisie, maar niet meer zoals we gewend zijn op de NOS en Sporza. Alleen Eurosport beschikt nog over de uitzendrechten van de Italiaanse koersen..

Zaterdag 18 maart:
– Vanaf 14:15 uur live op Eurosport 1: LIVE verslag van Milaan-San Remo
– Vanaf 20:00 uur een samenvatting op Eurosport

Lees hier de voorbeschouwing van Procycling.

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi.

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen