14 maart 2017 | Edwin Haan

Win prijzen bij Rapha

Net als vorig jaar organiseert Rapha ook dit seizoen weer de Monuments competition. Als jij de eindtijd van de winnaar van 1 van de grote klassiekers goed weet te voorspellen maak je kans op mooie prijzen, waaronder een luxe Rapha fietsreis aan de Cote d’Azur, een Canyon fiets, kledingsets en nog vele andere leuke dingen.

Het gaat om deze wielermonumenten:

  • Milan-San Remo op 18 maart
  • Ronde van Vlaanderen op 2 april
  • Parijs-Roubaix op 9 april
  • Luik-Bastenaken-Luik op 23 april
  • Ronde van Lombardije op 7 oktober

 

De competitie start dus met de Primavera, vanaf nu kun je jouw voorspellingen insturen op www.rapha.cc/win. Alle deelnemers krijgen van Rapha sowieso een kortingbon van 20% in hun mailbox, die heb je dus alvast gewonnen.

Laat je informeren door Procycling

Wil je een educated guess kunnen doen, dan kun je eigenlijk niet zonder onze Procycling gidsen, waarin je altijd interessante artikelen over de klassiekers, grote rondes en de profrenners leest. De Voorjaarsklassieker Special is nu zonder verzendkosten te bestellen.

Meer informatie uit het profcircuit vind je natuurlijk dagelijks op Procycling.nl.

Edwin Haan

Fietst op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen