14 maart 2017 | Edwin Haan

e-Fondo Maratona dles Dolomites

Voor wie nu al in vorm is, op zaterdag 25 maart vind de eerste Maratona dles Dolomites plaats….op Zwift. Een eFondo noemen ze het.

Met dit mooie weer moet je er misschien niet meer aan denken, binnen fietsen. En ik geef je geen ongelijk, maar volgende week kan het wel weer wel helemaal anders zijn, kou, regen of hagel. Dan kun je vanaf half 7 ’s ochtends terecht in de virtuele wereld van Zwift om de eerste digitale versie van de Dolomieten marathon te fietsen. Het lijkt er op dat er gefietst wordt op het parcours van Watopia, met wat Maratona aankleding. Geen e-Giao of e-Pordoi dus. Op de Facebook pagina vind je de komende dagen meer informatie. Eén ding is al zeker, je kunt niet uitgeloot worden want het aantal startplaatsen is onbeperkt.

Edwin Haan

Fietst op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen