13 maart 2017 | Michael Kerkhof

Rukwinden zitten Cape Town Cycle Tour dwars

Zo’n 35.000 fietsliefhebbers waren afgereisd naar Zuid-Afrika om in Kaapstad mee te doen aan de Cape Town Cycle Tour. Helaas voor hen ging het evenement niet door. Eerst werd de toertocht vanwege hevige rukwinden ingekort tot 78 kilometer, maar later greep de organisatie opnieuw in en werd het evenement afgeblazen.

Op beelden is te zien dat het een goede beslissing was van de organisatie om de Cape Town Cycle Tour te annuleren. Enkele renners proberen het nog, maar de meeste fietsers proberen dekking te zoeken achter een muur om niet weggeblazen te worden.

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi.

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen