9 maart 2017 | Michael Kerkhof

Nu te koop: de Procycling Klassiekergids 2017

De Procycling Klassiekersgids 2017 is nu verkrijgbaar! In deze editie van Procycling speelt Tom Boonen een hoofdrol. Uiteraard, want Boonen stopt er na Parijs-Roubaix mee. Procycling blikt met ploeggenoten, trainingsmakkers en familie van Tom Boonen terug op zijn geweldige carrière. Maar er staat uiteraard nog veel meer in…

Wat staat er in de Procycling Klassiekergids?

Interview met Tom Boonen
Uiteraard een interview met Tom Boonen. Na Parijs-Roubaix stopt hij definitief met koersen. Procycling blikt terug op zijn geweldige carrière.

Bevangen door de kasseien
 
Kasseien… we krijgen er geen genoeg van! Met de hoofdrolspelers blikt Procycling vooruit op misschien wel de mooiste koersen van het jaar: de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix.

Enquête onder de profrenners
 
Ongelukken in de koers, wel of geen schijfremmen, de eeuwige dopingproblematiek; het wemelt van de hete hangijzers in het wielrennen. Maar hoe denken de renners zelf over deze thema’s?

Den Greg aan het woord
Interview met Greg Van Avermaet

De enkelbreuk is achter de rug en in de Omloop Het Nieuwsblad sloeg hij meteen keihard toe. Den Greg is klaar voor zijn grote doel: winst in Vlaanderen.

Oftewel: genoeg leesstof om de klassiekermaanden door te komen. Bestel de Procycling Klassiekergids 2017 nu voor slechts €5,99. De verzending is gratis!

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi.

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen