8 maart 2017 | Michael Kerkhof

Stage (web)redactie Fiets & Procycling

Vind jij het leuk om naar wielrennen te kijken, fiets je misschien zélf wel en ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de fietsbranche? En vind je het leuk om te schrijven? Dan is dit de perfecte stage voor jou! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste stagiair voor de websites van onze twee merken Fiets en Procycling. Tijdens de stage draai je volwaardig mee op de redactie. Je gaat eigen artikelen op beide websites en op social media schrijven.

De stage duurt bij voorkeur 4 tot 6 maanden en vindt plaats in Amsterdam (We zijn uitstekend per OV bereikbaar, 5 minuten lopen van metrostation Van der Madeweg). De aanvang is in overleg. We bieden je een marktconforme stagevergoeding, maar vooral een zeer leerzame stage binnen een snel groeiende uitgeverij.

Wat zoeken wij?
Je volgt een relevante opleiding, zoals journalistiek of communicatie
Je hebt affiniteit met fietsen en de wielersport
Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk)
Je bent stressbestendig
Je weet veel van social media

Wat wij bieden:
– Een meewerkstage bij een gezellige en hardwerkende redactie waar je veel ervaring op kan doen
– Periode: nader te bepalen
– Vergoeding: vastgesteld volgens de officiële richtlijnen van New Skool Media; € 350 bruto op basis van een 36-urige werkweek.
– Kans op een parttime (betaald) contract tot het einde van het wielerseizoen

Interesse? Dan horen we graag van je. Stuur een korte motivatie en je CV naar ons toe. Het is een dikke pré als je een enthousiaste wielrenner/fietser bent, dus vertel ons daar ook iets over. Een motivatie met CV stuur je naar: michael.kerkhof@newskoolmedia.nl.

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi.

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen