23 februari 2017 | Edwin Haan

Recall Look stuurpenklem

Afgelopen week hadden we het nog over de mooie Look Light 796 die dit jaar in de Tour te bewonderen zal zijn.

Nu laat Look weten dat bepaalde modellen stuurklemmen op de Aerostem stuurpen (foto 1) een defect kunnen hebben. In sommige gevallen kan er corrosie optreden met een breuk tot gevolg. Er is daarom een recall-actie, waarbij je een nieuwe klem krijgt waarmee dit probleem niet kan optreden. Het gaat om de klemmen die geleverd zijn in de Aerolight en Light 695 uit 2014 en de 795 uit 2015. Op de foto’s is te zien hoe je de betreffende klem kunt identificeren. Als er geen nummer (foto 2) of het nummer 380706 (foto 3) op staat, word je geadviseerd zsm contact op te nemen om de klem te vervangen.

Klemmen met ieder ander nummer zijn dus gewoon goed.

Wat te doen?

Als je een fiets hebt met een klem die vervangen moet worden….niet meer op fietsen en naar de dealer. Daar krijg je gratis een vervangende klem. Heb je geen geautoriseerde dealer, neem dan contact met Look op via clamprecall@lookcycle.fr.

Gerelateerd

Edwin Haan

Fietst op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.

Strava: http://www.strava.com/athletes/1304841

Meer artikelen van Edwin Haan

Geef een reactie

Inloggen