17 februari 2017 | Michael Kerkhof

Komt er nog veldrijden op televisie?

Het wielerseizoen is in volle gang, maar ook in de modder wordt er nog volop gereden. Zaterdag en zondag staan de laatste serieuze veldritten van het seizoen op het programma. In Leuven en Oostmalle gaan Mathieu van der Poel en Wout Van Aert nog één keer de strijd met elkaar aan. Waar zijn deze crossen, en de wedstrijden op de weg, te volgen? Hieronder een overzicht.

Zaterdag 18 februari:
– Vanaf 13:30 uur live op één: Veldrit in Leuven
– Vanaf 15:30 uur live op Eurosport 2: Ruta del Sol
– Vanaf 17:00 uur samenvatting op Eurosport 2: Volta ao Algarve

Zondag 19 februari:
– Vanaf 15:00 uur live op Telenet Play Sports: Sluitingsprijs Oostmalle
– Samenvatting Sluitingsprijs Oostmalle (tijd onbekend, waarschijnlijk na 16:30u)
– Vanaf 15:30 uur live op Eurosport 2: Ruta del Sol
– Vanaf 17:00 uur samenvatting op Eurosport 2: Volta ao Algarve

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi. Contact: michael.kerkhof@newskoolmedia.nl

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen