16 februari 2017 | Michael Kerkhof

Klimmen tegen MS: inschrijving sluit 15 maart

Je hebt nog een maand de tijd om je in te schrijven voor Klimmen tegen MS. Op maandag 5 juni vindt de zevende editie van het evenement plaats en inschrijven kan nog tot en met 15 maart. Dus ben je toch van plan om dit jaar de Mont Ventoux te beklimmen, doe dat dan gelijk om geld in te zamelen voor het goede doel.

Ruim 600 deelnemers bedwingen op 5 juni de flanken van de Mont Ventoux. “Deelnemen aan Klimmen tegen MS is een ervaring die je altijd bij blijft, niet voor niets doen veel deelnemers meerdere jaren achter elkaar mee. Wij willen er geen massaal en onpersoonlijk evenement van maken. Samen en persoonlijk staat bij ons voorop. Het zijn de deelnemers samen, die Klimmen tegen MS tot zo’n bijzonder evenement maken”, schrijft de organisatie op haar website.

Wat is Klimmen tegen MS?

Klimmen tegen MS (MoveS) is een stichting met als doel het bijeenbrengen van fondsen en sponsorgelden ten behoeven van onderzoeksprojecten die erop gericht zijn om de kwaliteit van leven voor Mutiple Sclerose (MS) patiënten op korte en lange termijn te verbeteren.

Op dit moment is er al €100.000 ingezameld , maar dat moet natuurlijk meer worden. Inschrijven of doneren doe je op de website van Klimmen tegen MS.

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi. Contact: michael.kerkhof@newskoolmedia.nl

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen