13 februari 2017 | Michael Kerkhof

Koop nu de Procycling Seizoengids 2017

De Procycling Seizoengids 2017 is vanaf nu verkrijgbaar. In deze eerste editie van 2017 blikken we vooruit op het nieuwe wielerjaar. Wie rijdt er voor welke ploeg? Wat waren de belangrijkste transfers en wie moeten we in de gaten houden? Alles staat in de seizoengids. Een must-have voor de wielerliefhebber!

Het duurt niet lang meer of het wielerseizoen gaat écht beginnen. Natuurlijk is de Tour Down Under al verreden en is men ook in Europa al aan het nieuwe wielerseizoen begonnen, maar de Omloop Het Nieuwsblad op 25 februari 2017 is traditioneel het begin van het nieuwe wielerkalender. Procycling blikt vooruit op het nieuwe seizoen met interviews, reportages en alle bijbehorende informatie.

Wat staat er in de Procycling Seizoengids 2017?

 
Alle World Tour-ploegen plus drie Pro Continental-teams, alle coureurs, de blikvangers, de transfers, analyses en prognoses op een rij.

Interview Chris Froome

Chris Froome is een opmerkelijke verschijning. Aan het begin van het seizoen dat hem zijn vierde Tourtitel moet opleveren, vertelt de regerend kampioen openhartig over roem, koerstactieken, het schandaal dat zijn ploeg achtervolgt én mondjesmaat over zichzelf…

Reportage Lars Boom

Het ontbreken van een zege in een grote kasseienklassieker ligt toch wat zwaar op de maag bij Lars Boom. Procycling volgde Boom de gehele winter en zag hem crossen in het Baskenland en op het WK in Luxemburg.

Procycling Seizoengids 2017Kortom: een bomvolle editie van Procycling. Bestel het blad hier voor slechts €5,95 (zonder verzendkosten) of koop hem in de winkel.

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi. Contact: michael.kerkhof@newskoolmedia.nl

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen