3 februari 2017 | Michael Kerkhof

Nieuwe producten van Rapha

Rapha had al een hoop producten, maar dat is kennelijk nog niet genoeg voor het Britse merk. Er zijn weer een aantal kledingstukken toegevoegd aan de collectie voor 2017. Wat is er allemaal nieuw? Hieronder een overzicht van de mooiste spullen.

Collector’s Edition Classic Rain Jacket
Een regenjas. Wat is er zo speciaal aan? De geventileerde flappen op de achterkant zorgen voor een betere luchtstroom en ventilatie. De prijs: €250.


Collector’s Edition Classic Gilet
Het Classic Gilet biedt totale winddichtheid en bescherming tegen regen en kan als een propje opgevouwen worden in je achterzak. Er zijn er slechts 800 stuks wereldwijd van geproduceerd, maar voor een bedrag van €195 heb je er een in huis.

Vrouwen Bib Shorts en Classic Jersey II
De ‘Women’s Classic Bib Shorts’ is een lichtgewicht wielerbroek. De broek is vervaardigd van mat Lycra-materiaal dat extreem ademend en ook sterk vochtafdrijvend is. De Classic Jersey was het eerste Rapha-product op de markt en is voor 2017 in een nieuw jasje gestoken. De prijs van de broek is €200 en het shirt kost €140. Ook voor de mannen zijn beide kledingstukken veranderd, kijk hier maar.

Brevet Jersey
Wil je opvallen tijdens het fietsen? Dan heeft Rapha de Brevet Jersey voor je. De Jersey maakt deel uit van Rapha’s Classic producten, maar is nu helemaal vernieuwd met opvallende strepen om beter zichtbaar te zijn in het verkeer. Zeker met de Brevet Bib Shorts erbij. Prijs Brevet Jersey: €160. De Bib Short kost €210 en is vanaf februari verkrijgbaar.

Lines Pack Jacket
De Lines Pack Jacket is een mooi alternatief als je fietsend naar een afspraak moet. De kleding is namelijk winddicht, regenbestendig én ziet er hip uit. Tevens is het makkelijk op te bergen en ben je er goed zichtbaar mee in het verkeer. Prijs: €140 (vanaf april verkrijgbaar).

Packable Backpack
Een simpele kleine rugzak voor noodgevallen, zo staat het omschreven op de site van Rapha. De rugzak is licht en verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Prijs: €60.

Meer informatie over de nieuwe Rapha-producten vind je op de site.

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi. Contact: michael.kerkhof@newskoolmedia.nl

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen