10 januari 2017 | Menno Grootjans

Juryleden gevraagd Fiets van het Jaar verkiezing

We zoeken hulp. Wanneer? Aanstaande zondag 15 januari. Waarom? Dan is het jury weekend van de verkiezing van de fiets van het jaar 2017. Georganiseerd door de RAI vereniging. En daar is nu ook een categorie race en MTB aan toegevoegd.

We want you!

En we willen graag een aantal lezers toevoegen aan de vakjury. 4 man/vrouw. Waam? Jullie hebben meer dan voldoende ervaring en jullie gaan de fietsen aanschaffen. Er zullen een aantal racefietsen en MTB’s zijn. Waar je naar hartenlust mee kunt testen. Het wordt een beetje winter dus zoeken we wel mensen die tegen een stootje kunnen. Locatie: Berg en Dal, vlak bij Nijmegen. Je bent de hele dag bezig, vanaf circa 10 uur. Er worden foto’s gemaakt en er komt een uitgebreid artikel in FIETS. We verzorgen een uitgebreide lunch. Je dient gemiddeld qua lengte te zijn. ( zeg, tussen de 1 meter 75 en 1 meter 85). Interesse? Graag een mailtje naar menno.grootjans@newskoolmedia.nl

Menno Grootjans

Nestor in het illustere gezelschap dat zich Fiets-redactie noemt. Werkt al sinds 1643 voor Fiets, toen nog als MTB-redacteur….met baard! Import-Brabander met grote voorliefde voor “de cross”. Laat zich niet snel uit het veld slaan, maakt zijn testen zelfs met gescheurde achillespezen af…en altijd op tijd. Menno is het hele jaar in vorm, zowel op de weg als op het toetsenbord, en zorgt ervoor dat je in ieder nummer van Fiets weer de nieuwste racers te zien krijgt. “Hallo, met Menno”, is al genoeg om via de telefoon de nieuwste Dogma’s los te krijgen. We verdenken hem van het stiekem hebben van een 2e huis op Mallorca waar hij onder het mom van “een persintroductie” met grote regelmaat heen gaat om lekker te fietsen.

Strava: http://www.strava.com/athletes/2985578

Meer artikelen van Menno Grootjans

Geef een reactie

Inloggen