5 januari 2017 | Michael Kerkhof

Sunweb stelt nieuwe kleding en fiets voor

Donderdag heeft Team Sunweb zich aan de pers gepresenteerd. De opvolger van Giant-Alpecin heeft met Tom Dumoulin de populairste Nederlandse wielrenner in de gelederen. De Limburger stuurde vanmorgen een kiekje de wereld in waarop zijn nieuwe kleding én Giant te zien is.

Team Sunweb

Team Sunweb maakt in 2017 gebruik van vier Giant-modellen: de Giant Propel Advanced SL, de Giant TCR Advanced SL, de Giant Defy Advanced SL en de Giant Trinity Advanced SL (tijdritfiets). De vrouwenselectie maakt gebruik van de Liv Envie Advanced Pro fietsen en de Giant Trinity Advanced SL.

Hieronder kun je alvast de eerste foto zien. De Giant-fietsen zijn in het rood-wit-zwart gespoten, dezelfde kleuren als de kleding. Hopelijk kunnen Wilco Kelderman, Tom Dumoulin, Laurens ten Dam en Michael Matthews voor mooie resultaten zorgen. Te beginnen met Tom in de Giro..

//platform.twitter.com/widgets.js

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi.

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen