4 januari 2017 | Michael Kerkhof

Video: Blij dat ik glij

Veldrijden ziet er soms simpel uit, maar beoefenaars weten dat het lang niet zo makkelijk is. Beelden uit de Verenigde Staten bewijzen nogmaals dat het écht niet makkelijk is om op je fiets te blijven zitten. Vooral niet als het heuvel af gaat…

Op beelden van een Twitteraar is te zien hoe de ene na de andere veldrijder naar beneden glijdt. Geen enkele renner haalt het in zijn hoofd om fietsend beneden te geraken, want dat lijkt een onmogelijke opgave te zijn. Bekijk hieronder de beelden.

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi. Contact: michael.kerkhof@newskoolmedia.nl

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen