2 januari 2017 | Michael Kerkhof

Sagan presenteert zijn trui op eigen wijze

We hebben er even op moeten wachten, maar vandaag heeft Peter Sagan eindelijk zijn nieuwe regenboogtrui laten zien. Veel veranderingen zijn er niet te melden, maar de manier waarop de wereldkampioen zijn trui voorstelt is wel de moeite waard om te kijken.

Stuntend op zijn fiets showt de excentrieke Sagan aan bijna een miljoen Facebookvolgers zijn nieuwe kleding. Veel is er dus niet veranderd: Tinkoff is vervangen door Bora en Sagan blijft gewoon Sagan. We kunnen niet wachten tot het wielerseizoen weer begint…

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi.

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen