23 december 2016 | Michael Kerkhof

Komt er nog veldrijden op televisie?

Persoonlijk ben ik een groot liefhebber van cross kijken in de kerstperiode. Wat is er nou leuker dan eerst zelf trainen en vervolgens naar de televisie te kijken hoe Wout Van Aert en Mathieu van der Poel strijden om de overwinning? Ook in de kerstperiode mag het veldrijden natuurlijk niet ontbreken. Gelukkig zendt Sporza bijna om de dag wel een cross uit, dus komen we zeker niet tekort.. Daarnaast is er op Canvas een mooie docu te zien over het laatste jaar van Sven Nys. Genieten geblazen!

Vrijdag 23 december:
– één: 23:00 uur een samenvatting van de cross in Diegem.

Zondag 25 december:
– Canvas: Sven, het laatste jaar. Een docu over Sven Nys. Vanaf 17:50u te zien.

Maandag 26 december:
– één: 13:30 uur live verslag van de WB-manche in Heusden-Zolder.

Donderdag 29 december:
– één: 13:30 uur live verslag van de Azencross in Loenhout.

Zondag 1 januari:
– één: 14:15 uur live verslag van de GP Sven Nys.

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi.

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen