22 december 2016 | Michael Kerkhof

NK veldrijden live te zien op Ziggo Sport

Mooi nieuws voor de Nederlandse crossliefhebbers, want het NK veldrijden wordt op zondag 8 januari live uitgezonden op Ziggo Sport. De afgelopen jaren konden we de mannen- en vrouwenwedstrijd alleen in een korte samenvatting zien op Studio Sport, maar Ziggo Sport brengt daar nu dus verandering in.

Mannen eerst

Zowel de wedstrijd van de mannen als de wedstrijd van de vrouwen wordt live uitgezonden. Ziggo Sport is voor Ziggo-klanten te zien op kanaal 14. Mocht je geen abonnement hebben, dan kun je de wedstrijd op Twitter volgen via de livefeed van de KNWU.

Het NK veldrijden wordt voor de vierde keer in de geschiedenis georganiseerd in Sint-Michielsgestel. Lars Boom was in 2011 de laatste winnaar. Let op: de mannenwedstrijd vindt om 13:30 uur plaats en de vrouwencross om 15:00 uur. Mocht je alleen geïnteresseerd zijn in de mannenwedstrijd, dan kun je na Mathieu van der Poel en Lars van der Haar ook Wout Van Aert op het Belgische open net in actie zien.

Hieronder vind je het parcours van het NK.

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi.

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen