16 december 2016 | Michael Kerkhof

Fiets-kersttip: Onderhoud en Reparatie Special

Volgende week staan de kerstdagen alweer voor de deur. Mocht je op zoek zijn naar een leuk cadeau voor een echte fietsliefhebber, dan hebben wij een aantal leuke magazines beschikbaar. Wat te denken van de Fiets 500 en de Onderhoud en Reparatie Special?

Wat staat erin?

• Stap-voor-stap instructies
• Elementaire technische kennis
• 100% relevante reparaties
• De nieuwste technieken: elektronisch schakelen, hydraulische raceremmen
• Tips van professionele Mecaniciens

Handig om te hebben, maar ook handig om te geven. Koop deze special met 863 kleine en grote reparaties aan je racefiets of mountainbike nu voor €8.95 (zonder verzendkosten) of zet hem op je verlanglijstje. Bestel dus snel de Fiets Onderhoud & Reparatie special!

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi.

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen