14 december 2016 | Michael Kerkhof

Komt er nog cross op televisie?

Om maar gelijk antwoord op de vraag te geven: jazeker! Zaterdag vindt in Antwerpen de Scheldecross plaats en die wedstrijd wordt live uitgezonden door Sporza. Vanaf 13:30 uur kunnen we genieten van de vrouwen, waarna om 15:00 uur de mannen in actie komen. Een dag later staat de wereldbekerwedstrijd in Namen op het programma.

De wereldbekerwedstrijd wordt niet door Sporza uitgezonden, maar is wel op het Youtube-kanaal van de UCI live te volgen. De moeite waard, want het belooft een mooie cross te gaan worden.

Zaterdag 17 december:
– één: vanaf 13:30 uur live verslag van de Scheldecross in Antwerpen.

Zondag 18 december:
Youtube-kanaal van de UCI: vanaf 13:30 uur live verslag van de wereldbekerwedstrijd in Namen.

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi.

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen