7 december 2016 | Michael Kerkhof

Nog beter zichtbaar met kleding van Ekoï

Gelukkig zien we veel fietsers met goede verlichting ’s avonds op pad gaan, maar nog altijd kan er wel wat worden verbeterd op het gebied van zichtbaarheid. Ekoï speelt daar handig op in en heeft weer drie nieuwe producten op de markt gebracht: een thermische jas, LED-handschoenen en een draaiknopje voor op je helm.

Perfolinea
De Perfolinea is een thermische jas uitgerust met vijf geïntegreerde LED’s op de achterzak. De jas (Fiber Thermo Windtex) weegt 240 gram, is waterdicht, warm en ademend. De Perfolinea is beschikbaar in drie kleuren: fluoriserend groen, oranje en geel. Hiermee ben je zéker zichtbaar tijdens een donker trainingsritje. De prijs: €159.95

LED-handschoenen en LED-draaiknopje
Op de achterkant van de handschoenen zitten drie geïntegreerde LED’s. Het Lycra model (Super Thermo Roubaix) is zacht en ademend en is ook makkelijk te gebruiken op je fietscomputer of telefoon door de insert voor een verbinding met touchscreens. Het LED-draaiknopje is makkelijk aan te brengen op je helm en zorgt ervoor dat de achterliggers je nog beter kunnen zien. Het draaiknopje kost een tientje, de handschoenen €24.95 (tijdelijk €15).

gants-longs-velo-ekoi-led-blackmolette-ekoi-flash-led

Over Ekoï gesproken: in Fiets 12 hebben we de Ekoi CXR21 getest. Een lichte en snelle helm voor tijdelijk slechts €44.93! Koop snel Fiets 12 voor een review.

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi.

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen