2 december 2016 | Michael Kerkhof

Sinterklaas komt vroeg: Fiets 12 is uit!

“Oh kom er eens kijken wat ik in mijn schoentje vind.” Goed nieuws, want abonnees ontvangen voor het Sinterklaasfeest losbarst de twaalfde editie van Fiets in huis! Ben je geen abonnee? Bestel dan nu Fiets 12 en bezorg jezelf alsnog een mooi Sinterklaascadeau.

In de 12e editie van Fiets:
• Maak je niet dik! Op je streefgewicht komen is een hele toer, maar wat moet je doen om op gewicht te blijven? En hoeveel kom je aan als je dagelijks net iets te veel eet?
• In de directe omgeving van Maastricht kun je een prima MTB-route van één dag uitzetten met de nodige hoogtemeters, singletrails en maar liefst 150 kilometer lang!
• Mountainbiken met een crosser, kan dat? Collega Wouter is geblesseerd en kan geen mountainbikes testen. Dus zien Rodrick en Menno hun kans schoon om deze brandende vraag te beantwoorden
• Zou de uitslag van de test van Amerikaanse racers net zo verrassend zijn als die van de presidentsverkiezingen? Misschien zelfs too close to call?

Bestel de 12e editie (en helaas de laatste) van 2016 nu, of ga naar de winkel!

Michael Kerkhof

Stond vroeger bij de verzorgingsposten bidons te zoeken, schrijft nu over alles wat met fietsen en wielrennen te maken heeft (inclusief bidons). Is gefascineerd door lange sprintetappes, heeft de Giro als favoriete ronde en was fan van Alessandro Petacchi.

Meer artikelen van Michael Kerkhof

Geef een reactie

Inloggen